In 2003 begonnen als sportmasseur / verzorger bij plaatselijke en omliggende sportverenigingen heeft Erik Wilts de nodige ervaring opgedaan met blessures van algemene aard en het behandelen daarvan.


Daarnaast van 2004 t/m 2018 gewerkt bij het Kuuroord Fontana te Bad Nieuweschans en daar veel ervaring opgedaan met het behandelen van verschillende ziektes / aandoeningen zoals o.a. Reumatische Artritis, Fibromyalgie en Parkinson.

U kunt bij ons terecht voor de "gewone" massages zoals de klassieke-, sportmassages, Shiatsu therapie en medical taping en hebben een prima samenwerking met omringende fysiotherapiepraktijken in Vlagtwedde eo.

Op afspraak kunt u terecht voor een degelijke behandeling van elke behandelvorm binnen de bevoegdheden. Erik Wilts is in het bezit van alle benodigde certificaten / diploma's van de genoemde behandelvormen, toegevoegd met EHBO en Reanimatie.

Als lid van RBCZ reg.nr.107540R en NVST onder licentienr. 2277, wordt er gewerkt binnen het kader van de het door de NVST onderschreven klacht- en tuchtrecht van de alliantie natuurlijke geneeswijzen.


Graag tot ziens in onze praktijk,

Erik Wilts