In 2003 begonnen als sportmasseur / verzorger bij  plaatselijke en omliggende sportverenigingen heeft Erik Wilts de nodige ervaring opgedaan met blessures van algemene aard en het behandelen daarvan. 

Daarnaast is Erik sinds 2006 werkzaam in Kuuroord Fontana te Bad Nieuweschans en daar veel gewerkt met verschillende ziektes / aandoeningen zoals o.a. Reumatische Artritis, Fibromyalgie en Parkinson.

Ook voor de "gewone" massages zoals de klassieke-, sportmassages, Shiatsu therapie en medical taping kunt u bij ons terecht.

Sinds 2009 is er een prima samenwerking ontstaan met Fysiotherapie Prenger Hoekman in Vlagtwedde eo.

Bij Massage Therapie Vlagtwedde kunt u terecht voor een degelijke behandeling van elke behandelvorm binnen de bevoegdheden, waardoor de duur van elke behandeling zo rond de 50 minuten zal zijn. Erik Wilts is in het bezit van alle benodigde certificaten / diploma's van de genoemde behandelvormen ,als zowel EHBO en Reanimatie.

Als lid van RBCZ reg.nr.107540R en NVST onder licentienr. 2277, wordt er gewerkt binnen het kader van de het door de NVST onderschreven klacht- en tuchtrecht van de alliantie natuurlijke geneeswijzen.


Graag tot ziens in onze praktijk,

Erik Wilts