Sportmassage is een massage die ruim inzetbaar is en niet altijd iets met sport of blessures te maken heeft. Het meest voorkomende probleem zijn spiergroepen die tijdelijk wat slechter doorbloed zijn doordat afvalstoffen achterblijven in de spieren.

Het menselijk lichaam is goed in staat om het probleem zelf op te lossen, maar soms is het beter om het proces even mee te helpen. Dit gebeurt door (stevige) massages en knedingen toe te passen die ervoor zorgen dat de spieren weer goed doorbloed worden en weer soepel aan voelen.

Sommige zeurende pijnplekken zullen niet verdwijnen doormiddel van massage, dat zijn Triggerpoints en Tenderpoints.  Triggerpoints zijn pijnplekken met uitstraling en tender points zijn pijnplekken zonder uitstraling.  Deze triggerpoints en Tenderpoints worden met een speciale techniek opgeheven. waardoor de pijn na een paar behandelingen zeker zal verminderen!

Dus loop niet te lang door met die pijn in de schouders en nek waardoor U waarschijnlijk steeds hoofdpijn krijgt of die pijn in de onderrug, maar laat U eens een keer goed masseren, dan weet U precies wat er aan de hand is en wat U daar zelf aan kunt doen.

Tot gauw....