Wanneer ga je naar de masseur?..nou,.. ik kan u vertellen dat veel van de mensen die bij me komen, dit al een aantal maanden eerder hadden moeten doen.

“BETER VOORKOMEN, DAN GENEZEN” wordt er vaak gezegd, toch? En dat is helemaal waar. Toch blijven mensen te lang doorlopen met kleine pijntjes die heel onschuldig lijken, maar in verloop van tijd tot een groot probleem kunnen leiden. Al bij die kleine pijntjes bent u al van harte welkom natuurlijk, want hoe eerder u het laat bekijken/ behandelen des te makkelijker is het vaak om erger te voorkomen en bent u aanzienlijk minder afspraken nodig, wat weer de nodige centjes scheelt.

Drempelvrees is eigenlijk dat u denkt van; ja, hoor ik wel bij die categorie? Kom ik daarvoor in aanmerking? Kan hij wel wat met mijn probleem? Wat zal hij wel denken als.. Het is heel simpel, pak de telefoon en bel me, dan komen we zeker tot een oplossing op welk vlak dan ook. Tijdens de eerste afspraak neem ik afhankelijk van de klacht, ruim de tijd om naar u te LUISTEREN en van daaruit met de behandeling te beginnen. En of dat nou een half uur of een uur in beslag neemt, dat maakt niets uit. Voor sommige behandelingen is het van belang dat er in alle rust wordt gewerkt en dat we rustig de tijd nemen.